Vdelaj panoramo - kopiraj kodo

Portorož

Portorož, mondeno turistično središče Sredozemskega morja - na slovenski obali (s hoteli, marino, mednarodnim letališčem), z izredno zgodovino in arhitekturo kopališča... Preberite več

Portorož, mondeno turistično središče Sredozemskega morja - na slovenski obali (s hoteli, marino, mednarodnim letališčem), z izredno zgodovino in arhitekturo kopališča svetovnega slovesa, obdan z naravnim okoljem (griči z oljčnimi nasadi in vinogradi) - vedno bolj opažen v izboru top destinacij v Evropi.

Portorož postaja vse bolj opažena turistična destinacija v Evropi: 

Portorož -Ta edinstven naravni dragulj lahko a Slovenia360 raziščete iz ptičje perspektive. S 360 panoramskimi posnetki iz zraka.

Portorož je že od 13. stoletja zaradi naravnih danosti  (klimatski pogoji, morska voda in soline) znana zdraviliška destinacija. Bogata tradicija, zdravilna moč blatnih oblog iz morskih solin, kopeli, pitje slanice in vrhunski wellness, so še danes razlogi, da je Portorož najboljša izbira destinacije tudi za revmatike. Po letu 1913 je Portorož že pridobival mednarodni značaj in sloves - kasneje so terme dobile status naravnega zdravilišča. Danes vam v Sečoveljskih solinah nudijo wellness v naravi - ThalassoSpaLepaVida. 

Skrij daljši opis

              
V okolici

Ostale znamenitosti

Aktivnosti

Foto lokacije

Nastanitve

Gastronomija v bližini

Deli s prijatelji: