Pravno obvestilo

 

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA UPORABE SPLETNE STRANI Slovenia360.si


Uvodne določbe

Spletni portal Slovenia360.si  upravlja podjetje ISinTOd.o.o., ki je lastnik portala in avtor splošnih pogojev. Pravila zajemajo delovanje portala, pravice in dolžnosti vseh udeleženih ter poslovne odnose med ISinTOom, tretjih pravnih in fizičnih oseb (v nadaljevanju: ponudniki) in uporabniki. Ponudnik ali uporabnik se strinjata, da portal in rešitve uporabljata na lastno odgovornost.

Ponudnik je profitna ali neprofitna organizacija, podjetje, samostojni podjetnik, zasebni delavec, ali fizična oseba, ki v okviru svojega delovanja ponuja turistične kapacitete v svoji lasti: Vse oblike Hotelov, Termalna kopališča, Turistične kmetije, Apartmaji, Sobe, Kampi, Restavracije, Gostilne…

Uporabnik je oseba, ki dostopa do vsebin portala Slovenia360.si brez registracije: Turist (za poslovne in počitniške namene), ki si ogleduje, izbira, posreduje naprej ali v povezavi na Booking.com rezervira destinacijo ponudnika, ali pa je le obiskovalec, ki si  informativno ogleduje vizualno predstavljene lepote Slovenije ali storitve posameznega turističnega ponudnika.  

ISinTO d.o.o. je družba, ki upravlja spletni portal Slovenia360.si

Z uporabo spletne strani ali katerekoli storitve iz ponudbe Slovenia360.si sprejemate tu navedena pravila in pogoje. V kolikor se pravil ne boste držali, boste zakonske in s temi pravili opredeljene posledice nespoštovanja nosili sami. Če se s pogoji in pravili uporabe te strani ne strinjate, vas prosimo, da spletnih strani ne uporabljate. 

STORITVE PORTALA

Portal in rešitve so modularne informacijske narave, ki uporabnikom turističnih storitev nudijo čisto vse na enem mestu. Dostop do vseh rešitev je  za uporabnike brezplačen  - tudi povezava do rezervacije Booking.com!

Hkrati je portal Slovenia360.si namenjen tudi  ponudnikom turističnih storitev, da sodelujejo, sooblikujejo in sproti dopolnjujejo predstavitev svoje destinacije kot partnerji turističnega portala.

Vsakemu ponudniku je v predstavitvenem profilu na voljo rešitev v skladu z njegovo odločitvijo. Ponudnik ima stalno povabilo, možnost in priložnost, svojo predstavitev na spletni strani Slovenia360.si nadgraditi, dopolniti ali spremeniti.

Na spletni strani Slovenia360.si so objavljeni materiali, ki so komercialnega in informativnega značaja, uporabniki pa jih lahko uporabljajo izključno v zasebne namene - brez provizije.

ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Uporabnikom spletne strani Slovenia360.si, ki bodo z nami komunicirali preko e-pošte, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zajamčeno, da njihovega imena in e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primeru dovoljenja s strani uporabnika.

SPLETNE POVEZAVE

Spletna stran Slovenia360.si predstavlja posameznega turističnega ponudnika s tekstualno in vizualno vsebino v obsegu, ki je trenutno na voljo.  

ISinTO d.o.o., ki je postavil spletno stran, ne priporoča ali podpira vsebin nobene druge spletne strani, niti ne prevzema nobene odgovornosti  v povezavi s katerokoli drugo spletno stranjo, do katere dostopate preko povezave na tej spletni strani.

ZASEBNA IN NEKOMERCIALNA UPORABA DOSTOPNIH PODATKOV

Spletne strani Slovenia360.si so namenjene izključno vaši osebni in nikakor ne komercialni uporabi. ISinTO dovoljuje, da  lahko kadarkoli in komurkolu posredujete 360 panorame ali povezave, objavljene na spletnem portalu Slovenia360.si.

Uporabniki vse objavljene vsebine na našem portalu uporabljajo na lastno odgovornost. Pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri nastajanju teh vsebin ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na našem portalu. Enako velja za kakršnekoli pomanjkljivosti v vsebini prispevkov.

AVTORSKE PRAVICE

Vse pravice portala so pridržane. Vse informacije in gradiva na portalu so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine ISinTOa ter z njim povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v portal.

Informacije, vsebina, grafični elementi, besedila, gumbi, blagovne znamke, storitvene znamke, blagovna imena in logotipi na tej spletni strani so zaščiteni z zakoni o avtorskih pravicah, pravicah blagovnih znamk, pravicah podatkovnih zbirk in drugimi zakoni o intelektualni lastnini ter državnimi zakoni. Obiskovalec ima omejeno licenco le za lastno, nekomercialno uporabo.

Avtorske pravice za vse 360 panoramske forografije na portalu Slovenia360.si pripadajo družbi ISinTO d.o.o.

Medijskim hišam, turističnim agencijam in partnerjem Slovenia360.si bomo zaradi uporabe materialov izključno v promocijske namene, uredniške in informativne namene v časopisih in revijah, elektronskih medijih, kakor tudi spletnih straneh v skladu z dogovorom takšno dovoljenje dali. Drugačna uporaba materialov s spletne strani Slovenia360.si ni dovoljena.

UPORABA COOKIEJEV  (kliknite za več informacij).

 

POGODBA - POGOJI S PONUDNIKI, PREDSTAVLJENI NA PORTALU

Dobrodošli partnerji portala Slovenia360.si - Ponudniki turističnih storitev, ki ste se odločili turistom oz. uporabnikom portala Slovenia360.si na široko odpreti svoja vrata.

Portal Slovenia360.si, ki ga je postavila družba ISinTO,  z vašim sodelovanjem (v okviru sodobnih interaktivnih vizualnih in ostalih kvalitetnih informativnih vsebin) na inovativen način promovira destinacijo Slovenija in VAS, posamezne slovenske turistične ponudnike.

Ponudniki ste v podporo slovenski turistični ponudbi in v potrditev lepot Slovenije, ki jih promoviramo,na novem turističnem portalu Slovenia360.si trenutno predstavljeni z več kot 170 atraktivnimi  360 POSNETKI IZ ZRAKA, katerim sledijo: NOTRANJI 360 SPREHOD - ima vodilno vlogo na portalu, GOOGLE STREET VIEW, ZEMLJEVID, GALERIJA, VIDEO, OPIS, REZERVACIJA PREKO Booking.com. 

NOTRANJI 360 SPREHOD na spletu dejansko na široko odpre vrata ponudnika- vstopi in transparentno predstavi notranje prostore namenjene gostu, ima na novem portalu vodilno vlogo. Izdelan in postavljen na spletno stran Slovenia360.si je bil (ali pa bo v prihodnje) s privolitvijo ponudnika.

Ponudniki turističnih storitev, ki  še nimajo “Notranjega 360 sprehoda” in bi želeli biti v tej vizualni vsebini predstavljeni, naj  to sporočijo (Klik)

Ponudniki, ki bi želeli odkupiti objavljen NOTRANJI 360 SPREHOD za svojo lastno spletno stran in za vse druge namene (CD, ključ, sejmi, promocija, trženje, oglaševanje..) naj kontaktirajo ISinTO.

Upravljalci portala se bomo trudili za točnost in ažurnost  pisne vsebine = OPIS posameznega turističnega ponudnika na spletni strani Slovenia360.si, pri tem pa poudarjamo, da v ISinTOu zanjo nismo odgovorni.

Vsak turistični ponudnik je vabljen in pozvan, da nas sam pravočasno opozori oz. poskrbi za pravilnost vsebine spletnega okna na katerem je predstavljen (v slovenskem in drugih jezikih)  tako, da nam jo posreduje na povezavo:.

Opozorilo: Tekstualna vsebina = OPIS, s katero želi ponudnik predstaviti svoje storitve naj bo transparentna, kratka in zanimiva. Zelo se splača potruditi!

Priporočilo: OPIS mora biti unikaten! - Ne prepisan iz drugih virov, kjer vas objavljajo. Zakaj? Ponudnik bo tako imel boljše možnosti za pozicioniranje na spletu - BITI OPAŽENI!

Ponudnik se strinja, da z vstopom v njegovo destinacijo, izdelavo NOTRANJIEGA 360 SPREHODA in objavo (tudi vseh ostalih pridobljenih informativnih vsebin) na spletnem portalu Slovenia360.si ISinTO d.o.o. dobi neomejeno pravico do objave (tekstovnih, avdio, slikovnih in video vsebin). Vse avtorske in druge pravice, ki izhajajo iz objavljenih vsebin, pripadajo avtorju, ki jih zagotavlja. Za vsebine, ki so prenešene iz portala ponudnika na portal Slovenia360.si se smatra, da pripadajo avtorske pravice ponudniku.

 

Predstavitev na portalu, poslovno partnerstvo in preklic sodelovanja:

Če turistični ponudnik ne želi biti predstavljen na portalu Slovenia360.si to stori tako, da se na tej povezavi pisno ODJAVI.

Turistični ponudniki, ki z ODJAVO  ne bodo odrekli sodelovanja pri oblikovanju informativnega turističnega portala Slovenia360.si, in s tem promocije slovenskega turizma v svetu,  ostajajo njegovi člani - objavljeni brezplačno.

Ponudnik, ki je popolno predstavljen na Slovenia360.si je obravnavan kot partner v družbi ISinTO. Za promocijo,ugled, in pozicioniranje storitev ponudnika se bomo upravljalci portala stalno trudili - pri tem pa upoštevali želje in sprejemali pomoč ponudnika.

 

Informiranje

ISinTO bo podatke ponudnika občasno uporabil tudi zato, da ga obvešča v zvezi s spremembami na spletnih straneh  Slovenia360.si. V primeru, da ponudnik ne želi prejemati sporočil s pomembnimi podatki, ugodnostmi in posebnimi ponudbami, ki jih bo v nadaljevanju omogočal portal Slovenia360.si, mora to pisno sporočiti.

Če ima ponudnik kakršna koli vprašanja(klik) glede partnerstva - članstva na portalu Slovenia360.si ali obdelave elektronske pošte in osebnih podatkov, naj jih vključi v sporočilo, potrudili se bomo, da vam nanje ustrezno odgovorimo.

 

OPOZORILO

Družba ISinTO d.o.o.  ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti na spletni strani Slovenia360.si