Unikat svetovnega merila

Turistični spominek, ki omogoča prvovrstno izkušnjo dožilvljanja turističnih lokacij v Sloveniji

Interaktivne Turistične Razglednice: Unikaten Spominek iz Slovenije

Odkrijte Slovenijo na nov način! Predstavljamo vam interaktivne turistične razglednice, ki združujejo tradicionalnost in tehnologijo.

Skenirajte kodo in se podajte na virtualni sprehod po čudovitih slovenskih mestih in znamenitostih! 

Unikaten pristop: klasično in moderno v enem

Vsaka razglednica je zasnovana tako, da ohranja čar tradicionalnega pošiljanja pozdravov, hkrati pa ponuja novodobno izkušnjo. Na sprednji strani razglednice je fotografija znamenitosti, ki je upodobljena kot "mali planet". Na zadnji strani razglednice pa najdete QR kodo, ki omogoča dostop do virtualnega sprehoda po izbrani lokaciji. 

Virtualni sprehod: odkrijte Slovenijo v 360°

Ko skenirate QR kodo, vas ta popelje na spletno stran Slovenia360.si, kjer lahko doživite virtualni sprehod po turistični destinaciji, prikazani na razglednici. Če na primer izberete razglednico Ljubljane, se bo virtualni sprehod začel v prestolnici – na eni izmed znanih točk. Enako velja za Piran, Bled in druge lokacije. Virtualni sprehod omogoča raziskovanje kraja v lastnem ritmu, s pomočjo interaktivnih točk, ki vključujejo tekstovne vsebine, video posnetke, 360 video posnetke in povezave do zunanjih spletnih strani. 

Idealno za turiste

Naše interaktivne turistične razglednice so popoln spominek za vse, ki obiščejo Slovenijo in želijo s seboj odnesti nekaj več kot le običajen spomin. Namenjene so vsem, ki želijo svojim najbližjim na inovativen način pokazati, kje so bili in kaj so doživeli. Prav tako so idealne za tiste, ki želijo ponovno podoživeti lepote Slovenije tudi po vrnitvi domov. 

Blagovna znamka: Slovenia360

Za tem projektom stoji blagovna znamka Slovenia360, portal, ki omogoča odkrivanje lepote Slovenije preko 360 panoram in virtualnih sprehodov. Naše turistične razglednice povezujejo uporabnike z vsebinami na portalu preko QR kod, s čimer jim omogočajo dostop do bogate interaktivne izkušnje. 

Zakaj interaktivne turistične razglednice?

  1. Tradicionalnost in modernost: Ohranitev klasičnega pošiljanja razglednic s sodobnim pridihom.
  2. Odkrijte Slovenijo: Dostop do interaktivnih vsebin na Slovenia360.si.
  3. Naj vaša naslednja razglednica ne bo le kos papirja, ampak vrata v interaktivno raziskovanje Slovenije!