Spominki Slovenia360

Unikatni turistični spominki, ki popeljejo v virtualno podoživljanje Slovenije.

Interaktivni Spominki iz Slovenije: Unikatno Doživetje

Odkrijte Slovenijo na povsem nov način! Predstavljamo vam interaktivne spominke, ki združujejo tradicijo s sodobno tehnologijo. QR koda na spominku vas povelje na virtualni sprehod po čudovitih slovenskih mestih in znamenitostih, kar prinaša edinstveno in nepozabno izkušnjo. 

Inovativni Pristop: Tradicionalno in Moderno v Enem

Naši spominki ohranjajo čar brezčasne klasike,v detajlu pa nudijo še nadgradnjo z novodobno interaktivno izkušnjo. Vsak spominek ima vgrajeno QR kodo, ki vas poveže s portalom Slovenia360.si. Tam lahko izkusite virtualne sprehode v 360 panorami po izbranih turističnih destinacijah v Sloveniji, kot so Ljubljana, Piran, Bled, Kranjska Gora in mnoge druge. 

Virtualni Sprehod: Odkrijte Slovenijo v 360°

Ko skenirate QR kodo na spominku, vas ta popelje na spletno stran, kjer lahko doživite virtualni sprehod po turistični destinaciji. Ta izkušnja vam omogoča, da raziskujete kraj v lastnem ritmu, s pomočjo interaktivnih točk, ki vključujejo tekstovne vsebine, video posnetke, 360 video posnetke in povezave do zunanjih spletnih strani. S tem lahko svojim najbližjim na inovativen način pokažete, kje ste bili in kaj ste videli. 

Zelo prikupno, majhno in poceni darilce, glede na spomine, ki jih nosi na sebi

Naši interaktivni spominki so popoln način, da vsi, ki obiščejo Slovenijo, s seboj odnesejo nekaj več kot le običajen spomin. Namenjeni so vsem, ki želijo na  najbolj avtentičen način ohraniti svoje spomine in jih s ponosom deliti z najbližjimi. Prav tako so idealni za tiste, ki želijo ponovno podoživeti lepote Slovenije tudi po vrnitvi domov. 

Blagovna Znamka: Slovenia360

Izdelki so plod blagovne znamke Slovenia360, ki je tudi partner rezervacijskega sistema Booking.com. Portal omogoča odkrivanje lepot Slovenije preko lastnih 360 panoram in virtualnih sprehodov. Naši spominki povezujejo uporabnike z vsebinami na portalu preko QR kode, s čimer jim omogočajo dostop do bogate interaktivne izkušnje. 

Zakaj Izbrati Interaktivne Spominke?

  1. Tradicija s pridihom sodobnosti vedno zmaga, zato smo prepoznavne klasične spominke diskretno a hkrati močno nadgradili s sodobno tehnologijo. 

  2. Odkrijte Slovenijo: Dostop do interaktivnih vsebin na Slovenia360.si

  3. Neponovljivo doživetje: Naj spominki ne bodo le mrtvi predmeti, ampak živi spomini z odprtimi vrati v interaktivno raziskovanje Slovenije!

 

Interaktivni produkti Slovenia360 so več kot le suvenirji – so ključ do virtualnega raziskovanja in ponovnega odkrivanja čudovitih slovenskih turističnih točk. Naj vaši spomini zaživijo s pomočjo tehnologije in inovativnosti!