Ponudniki turističnih storitev - dobrodošli!

Priključite svojo nastanitveno ponudbo:

Na novem turističnem portalu Slovenia360.si  bomo skupaj sledili željam in potrebam uporabnika - turista - vašega bodočega gosta.

Portal s svojim sodobnim konceptom zagotavlja veliko obiskov, vizualna transparentnost posameznega ponudnika pa višjo izpostavljenost in možnost večjega števila ogledov.

 

KAKO SKUPAJ?  Pridružite se, vsak dan večjemu številu ponudnikov, ki na stežaj odpirajo svoja vizualna vrata in vabijo uporabnike, da vstopijo.

Individualne rezervacije prek spleta naraščajo. Poleg cene, so vizualne vsebine celo pomembnejše od tekstualnih. Zakaj? V trenutku morajo ustvariti zaupanje v očeh uporabnika.

Naslednji problem uspešne promocije so razpršeni podatki - informacije, ki uporabniku na enem mestu poleg rezervacije omogočajo čim več pogojev za njegovo najboljšo lastno odločitev.
Slovenia360.si je turistični portal, na katerem lahko na enem mestu vsak slovenski turistični ponudnik predstavi največ!

 

Povsem brezplačno - z nami do sodobne vizualne vsebine (interaktivne 360 panoramske fotografije), ki  je bistvo - temelj portala in vaše predstavitve.

P.s.: Racionalno pa je izkoristiti možnost odkupa izdelka ali pa naročiti več (tudi unikatne dopolnitve), kar je vaša volja in odločitev.

Turistični ponudniki sami lahko preračunate, da že naslednji novi gost, ki ste ga pridobili na osnovi transparentne predstavitve, povrne strošek odkupa izdelka.


V primeru odkupa, se izdelek lahko uporabi še za lastno spletno stran, zagotavlja pa tudi višjo stopnjo promocije na portalu slovenia360.si     

Povprašajte o naši BREZPLAČNI ponudbi.