Ker si želite še večjo izpostavljenost in še več rezervacij ...

Spoštovani ponudniki - predstavljeni na portalu Slovenia360. Toplo priporočam, da upoštevate spodnja navodila za večjo izpostavljenost na portalu in tudi na svetovnem spletu. Natančno preberite in ukrepajte, jaz pa vam zagotavljam, da bo vaš trud poplačan. Če kaj ni razumljivo ali nimate časa za branje, me prosim kar pokličite - vse vam bom razložil: 031/348-168 

Žiga Ivanc 

 

Poglejte vašo predstavitev na Slovenia360. Najdete jo tako, da v iskalno okno (zgoraj) vpišete ime vaše nastanitve in kliknete IŠČI.

 

  1. Če opazite kakšne napake ali nepravilnosti v predstavitvi, nam sporočite.

  2. Pošljite nam klasične fotografije, ki bodo dodane v GALERIJO (vsak ponudnik ima lahko 20 fotografij). Vsaka slika naj se imenuje (predlagamo angleški jezik) glede na ponudbo, ki jo prikazuje.

  1. Imate video posnetek na youtube portalu?  Pošljite nam povezavo. Ni nujno, da predstavlja le vašo ponudbo! Lahko gre za okolico, mesto.. Vaša izbira - vaša prednost v predstavitvi!

 

NAJBOLJ POMEMBNO:

  1. Pošljite unikatno tekstualno predstavitev - NE prepisano iz vašega ali katerega koli drugega portala (to smo storili mi!). Ni nujno, da je tekst obsežen, bolj pomembno, da je izviren in tudi v tujih jezikih! Zamenjali ga bomo z obstoječim. Zakaj? Na osnovi unikatnih vsebin bo Google vašo predstavitev nagradil tako, da vas bodo uporabniki (turisti) hitreje opazili na portalu, kot tudi spletu. Trenutno podpiramo: slovenski, sngleški, ruski, nemški, francoski. Če potrebujete prevode, vam pri tem lahko tudi pomagam.

  2. Vgradite 360 predstavitev še na lastno spletno stran. Najlažje si boste predstavljali na primeru Hotela Triglav Bled, ki je celotno predstavitev že vgradil (desno zgoraj na spletni strani, so dodali gumb 360): http://www.hoteltriglavbled.si/sl/ Kako “poimenujete vaš gumb”, je vaša odločitev. Predlagamo: 360 sprehod / Virtualni sprehod / 360 panorama / 360 ogled / 360°.

 

Pošiljanje fotografij in besedil: Ker slike zavzamejo veliko prostora, priporočam uporabo “protokolov v oblaku” (Dropbox, Wetransfer, Google Drive ...), ki jih nato naslovite na naš mail: info@slovenia360.si. V Zadevi elektronskega sporočila naj piše ime vaše nastanitve.

Video posnetki: Če imate video posnetek (ali več njih), ki predstavlja vašo ponudbo na video portalu YouTube, nam pošljite njihove povezave in mi jih bomo prenesli na naš YouTube kanal. Če posnetkov še niste prenesli na svetovni splet, jih lahko namesto vas prenesemo mi. Video posnetek nam pošljite z istimi protokoli, kot pri pošiljanju fotografij. En posnetek, bomo vgradili tudi na portal slovenia360 - kjer ste predstavljeni tudi vi.

Poziv, povezan s predstavitvijo na portalu Slovenia360: Če vam 360 panorama ne odgovarja ali če objavljene klasične fotografije niso vaša lastnina, nam to prosim sporočite. V skladu z željo, bomo del ali celotno vsebino odstranili.

Baza elektronskih naslovov: Portal bo v prihodnosti ponudil še veliko novih promocijskih možnosti. Vpisani ste v bazo partnerjev, katere bomo (le izjemoma) seznanjali z novostmi. Če tega ne želite, prosim odpišite in izbrisali vas bomo iz baze.

Preberite več o prednostih uspšne promocije na spletu.

 

Ponudniki nastanitev, ki so že vgradili 360 predstavitev na LASTNO SPLETNO STRAN: 

 

HOTEL TRIGLAV BLED: http://www.hoteltriglavbled.si/sl/

HOTEL BETNAVA MARIBOR: http://www.betnava.si/sl/ 

PRENOČIŠČA MILI VRH: http://www.gostilna-milivrh.si/sl/prenocisca/ (zgoraj desno kliknete gumb O NAS)

HOTEL OLEANDER Strunjan: http://www.hoteloleander.si/ 

HOTEL ASTORIA Bled: http://www.hotelastoria-bled.com/ 

HOTEL TARTINI PIRAN: http://www.hotel-tartini-piran.com/ 

BELVEDERE RESORT HOTEL: http://www.belvedere.si/sl 

HOTEL BOR: http://www.hotelbor.si/ 

HOTEL KREK: http://www.hotel.krek.si/ 

HOTEL BARBARA FIESA: http://www.hotelbarbarafiesa.com/

RIMSKE TERME: http://www.rimske-terme.si/en/about-us/gallery/  

HOTEL TABOR MARIBOR: http://www.hoteltabor-maribor.si/

HOTEL PRI CESARJU: http://pricesarju.si/sl

AMBIENT HOTEL: http://www.ambienthotel.si/

PRENOČIŠČA MLADA LIPA: http://www.mladalipa.si/

HOTEL BAJT: http://www.hotel-bajt.com/

GOSTILA S PRENOČIŠČI ARVAJ: http://www.gostilna-arvaj.si/

HOTEL KRONA: http://www.hotel-krona.com/

APARTMAJI MEŠČANKA: http://www.mescanka.si/gallery/

HOTEL MEKSIKO: http://www.hotel-meksiko.si/

HOTEL VODIŠEK: http://www.hotel-vodisek.com/

VILA OTOČEC: http://www.vila-otocec.si/ 

HOTEL VILA BOJANA: http://www.bled-hotel.com/ 

HOSTEL MCC CELJE: http://www.mc-celje.si/ 

PENZION ŠPENKO: http://www.penzionspenko.si/ 

HOTEL MILENA MARIBOR: http://www.hotelmilena-maribor.com/