Spoštovani.


PREJELI STE i-frame kodo(e) za vgradnjo na vašo lastno spletno stran. Pošljite jo vašemu spletnemu skrbniku.

Preden začnete z vgradnj vas prosimo, da se z njim posvetujete in skupaj določite, kje vse na vaši spletni strani želite prikazovati vaše 360 panorame. Lahko jih prikažete večkrat in določite, katera panorama se bo začela predvajati PRVA. Npr. na podstrani, kjer imate predstavljen apartma za družino, lahko določite, da se tam kot prva prikaže panorama, ki prikazuje ta apartma (v jeziku, ki ustreza vaši spletni strani (slo, ang, ita, nem, rus). Spodaj smo za skrbnike pripravili kratka in enostavna navodila za vgradnjo. 

 

VGRADNJA 360 PANORAM (za skrbnike strani):

Poslali so/smo vam (i-frame) povezavo (do "aplikacije" ki odpre 360 predstavitev), ki jo vgradite na željena mesta naročnika.

 

360 spletna aplikacija je prilagodljiva (tudi za mobilne telefone) in se lahko vgradi (VEČKRAT!):

  • direktno na del strani ali
  • se odpre s klikom na gumb (določite v dogovoru z naročnikom, kje bo gumb). Ne priporočamo, da se aplikacija odpre v novem zavihku, ker se bo potem videlo v URL-ju, da je to na naši strani. Predlagamo, da se namesto v novem oknu, odpre v novem iFrame-u, čez celotno stran in link ne bo viden.

NUJNO:

  • Pri vgradnji VEDNO uporabljajte CELOTNI iFRAME link, ki smo vam ga poslali.
  • Če povezava trenutno ne deluje, brez skrbi, ko bo na strani (vgrajena) bo delovala, saj je link narejen tako, da je zaklenjen na vašo domeno.
  • iFrame-u vedno dovolite fullscreen (aplikacija se drugače ne bo morala predvajati čez celotno stran).

ODPIRANJE DOLOČENE PANORAME in DOLOČENIH JEZIKOV:

Da bo 360 aplikacija še bolj uporabna za naročnika in neposredno tudi za njihove obiskovalce spletnih strani, omogočamo, da se le ta lahko začne predvajati z DOLOČENO panoramo. To pomeni, da lahko naročnik na podstran, ki predstavlja neko ponudbo (npr. apartma za družino), objavi prilagojeno povezavo, ki bo odprla točno določeno panoramo, ki smo jo fotografirali (360 panorama apartmaja za družino). To je za njih VELIKA DODANA VREDNOST. Prosim vas, da se o tem z njimi (pred vgradnjo) še enkrat pogovorite (da ne spregledajo te uporabne ponudbe!) Hvala.

Za odpiranje konkretne 360 panorame v določenem jeziku, je povezavi potrebno dodajati naslednja elementa:

V tem primeru to pomeni: odprla se bo panorama št.3 v angleščini (če ne vstavite nobenega od elementov (&lang ali &startscene), se bo odprla 1. panorama v angleškem jeziku).

PRIMER aktivacije slovenskega jezika: https://www.slovenia360.si/tour/tour.php?id=415&startscene=4&lang=sl


Za vse informacije smo na voljo na 031 348 168 ali na info@slovenia360.si