REZERVACIJE PREK SPLETA

Zakaj uporabniki želimo destinacijo spoznati vsaj s pomočjo kvalitetne fotografije? Tako se lažje odločimo in rezerviramo! Mnogi turisti, ki so z izborom nastanitve doživeli razočaranje (slabo izkušnjo) poznajo občutek:  Ko prideš na cilj in ni tak, kot je bil videti na slikici.

Nič ni narobe, da postajamo vedno bolj pozorni in zahtevni turisti - nasprotno! Odločitev na daljavo je  lažja, če je ponudba transparentna. Na spletu imamo največ težav  vizualci,  saj običajno v ponudbi kronično primanjkuje dobre fotografije.

Žal imamo premalo uporabne  fotografije tudi v spletni turistični ponudbi- ali pa se moramo posebno potruditi in brskati po različnih spletnih straneh, da bi uspeli proučiti, kar nas zanima.  Novi portal Slovenia360.si z največ sodobne 360 vizualne predstavitve slovenske turistične ponudbe, se v korist uporabnikov, trudi zapolniti prav to vrzel.

Vsak uporabnik podpiše izjavo: Kdor nič ne skriva, je pripravljen transparentno predstaviti. Zato uporabniki, turisti, bodoči gosti: Nagradite sebe in tiste, ki so svojo ponudbo predstavili v 360 panorami.