ZAKAJ NA DOPUST V SLOVENIJO?

Ker jo morate videti in doživeti! Prepričajte se na portalu Slovenia360, predstavljenih je 160 panoram iz zraka in več kot 180 turističnih destinacij - vse v interaktivni 360 panorami.

Slovenija je polna naravnih bogastev, od blagodejnih učinkov termalnih voda do ugodnih klimatskih razmer v objemu Slovenskih Alp ali Obale. Na tem izjemnem "malem koščku nebes na zemlji" se nahaja kar 15 term in zdravilišč. Po mirnih pokrajinah - hribčkih in dolinah, ob jezerih in rekah je speljanih več kot 10.000 kilometrov urejenih in dobro označenih pohodnih in planinskih poti, namenjenih pohodništvu in kolesarjenju.

Turist ima na portalu Slovenia360: "Slovenske terme in zdravilišča" prav vse izjemne destinacije so predstavljene v 360 panorami: Terme Čatež, Terme Dobrna, Terme Dolenjske Toplice, Thermana Laško, Terme Lendava, Terme 3000 Moravske Toplice, Terme Olimia Podčetrtek, Terme&Wellness Life Class Portorož, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci, Medical center Rogaška, Talaso Strunjan, Terme Šmarješke Toplice, Terme Topolšica, Terme Zreče.