Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Grad Mokrice

V bližini Term Čatež je sodobno preurejen srednjeveški grad Mokrice v prečudovit butični hotel z vrhunsko ponudbo in dvema konferenčnima prostoroma, ki bo navdušila prav vsakega zahtevnega gosta.
Grad Mokrice je danes luksuzni hotel s sobanami in razkošnimi apartmaji v depandansi, ob katerem se razprostira golf igrišče z navdušujočimi razgledi in pogledi, ki kar kličejo po tem, da si ustvarimo lepo fotografijo, ki nas bo še dolgo spominjala na idilično, mirno, zeleno oazo.

Grad Mokrice je zaželena turistična destinacija, z vrhunsko a la carte restavracijo in grajsko vinsko kletjo, obdana z urejenim angleškim parkom, vinogradi in stoletnimi gozdovi in je pravi raj za ljubitelje golfa. Golf igrišče ima 18 lukenj na 70 ha površin. Zagotavlja popolno ponudbo (izposoja golf opreme, golf akademija...).
Grad Mokrice krasi eden izmed redko ohranjenih dvižnih mostov.

Umestitev Gradu Mokrice v prečudovito okolico z golf igriščem si oglejte na 360 panorami iz zraka.
V Hotelu Golf Grad Mokrice se lahko sprehodite tudi s 360 panoramskimi posnetki, ki so vam na voljo. Uživajte v lepi predstavitvi lepo ohranjene znamenitosti - mondene turistične ponudbe.

Na portalu Slovenia360 si lahko ogledate tudi nastanitve v okolici (tudi Hoteli v Termah Čatež) oziroma lahko najhitreje direktno, brez provizije, tu opravite tudi rezervacijo v Hotelu Golf Grad Mokrice preko rezervacijskega sistema Booking.com!

Preberite več
Navodila za pot