Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Rogaška Slatina

Rogaška Slatina

Zgodovinsko zelo znana turistična destinacija Rogaška Slatina se uvršča tudi med najboljša evropska Termalna zdravilišča. 

Izbor ponudbe nastanitev  z izjemno arhitekturo  v hotelskem naselju  Rogaška, sredi  urejene neokrnjene narave in cvetja, obdanega z  znamenitostmi  in bogato etnološko dediščino, ponuja širok spekter za  pravo odločitev, povezano z zdravim  in aktivnim oddihom - tega še dolgo ne boste pozabili! 

Prepričajte se glede naših trditev na 360 panoramah - pogledi  iz zraka na destinacijo Rogaška Slatina so navdihujoči. Poleg pogledov iz ptičje perspektive na destinacijo, priporočamo, da  si ogledate še 360 panoramske predstavitve notranjosti posameznih hotelov v Rogaški Slatini - slika pove več kot 1000 besed!

V Rogaški Slatini so vrelci najbolj mineralizirane vode - poimenovane DONAT (ima visoko vsebnost magnezija "DONAT MG".  Bogati  stari vrelci  zdravja so prispevali k razvoju vrhunske turistične ponudbe za zahtevne goste. 

Rogaška Slatina je pravi kraj za zdravju in lepoti posvečene  počitnice. Hotelske  nastanitve v Rogaški Slatini, ki jih nudi rezervacijski sistem Booking.com si lahko še v dodatni 360 panorami ogledate tukaj in če vas katera od nastanitev navduši, lahko hitro opravite tudi rezervacijo - brez provizije. S tem omogočite, da bo na portalu vsak dan več foto lokacij v Sloveniji.

Rogaška Slatina pa je prepoznavna tudi po steklarski tradiciji. Steklarna ROGAŠKA spada med vodilne vrhunske proizvajalce kristalnih izdelkov na svetu.

360 panorama iz zraka  govori namesto besed!  Rogaška Slatina je predvsem turistična destinacija - Mesto zdravilne vode DONAT MG, kristalnega stekla in dobrih vin. Foto lokacije so na dlani.

Preberite več
Navodila za pot