Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Okrašena Ljubljana - december 2023

Ljubljana

Vstopite v čarobni svet praznične Ljubljane (december 2023) na slovenia360, kjer vas vabimo, da se podate na edinstven virtualni 360° sprehod in ujamete čar decembra v slovenski prestolnici. Navdihnjeni s sijočimi lučkami in prazničnim vzdušjem vam naše doživetje omogoča raziskovanje srca Ljubljane v najčarobnejšem letnem času.

Med virtualnim potepanjem skozi mesto boste naleteli na ikonične znamenitosti, obsijane s toplim sijajem prazničnih okraskov. Ljubljana decembra zaživi z živahno energijo, okrašena z utripajočimi lučkami, barvnimi razstavami in veselim vzdušjem, ki napolni njene zgodovinske ulice. Zlitje tradicije in modernosti ustvarja čarobno vzdušje, ki je resnično vredno ogleda.

Poglobite se v praznično vzdušje in doživite edinstveno združevanje tradicije in sodobnosti, ki zaznamuje Ljubljano decembra. Naš virtualni 360° sprehod na slovenia360 vam ponuja prvo vrsto mesta v praznični preobrazbi, ponuja nepozabno izkušnjo tako za tiste blizu kot tudi daleč stran.

Praznujte magijo sezone z nami na slovenia360, kjer vsak virtualen korak razkriva lepoto in veselje praznične Ljubljane. ???? #Ljubljana360 #VirtualTour #FestiveLights

A čar ne konča tu – naše razširjeno virtualno doživetje vas vabi, da obiščete našo spletno stran na https://www.slovenia360.si/turisticne-tocke/ljubljana-360-vr in se poglobite v še bolj celovito raziskovanje. Tukaj boste odkrili zbirko panoramskih pogledov, ki ujamejo bistvo Ljubljane. Vsaka panorama je vizualna poslastica, ki vam omogoča virtualni sprehod skozi različne kotičke mesta, od očarljivega starega mestnega jedra do spektakularnih razgledov s Ljubljanskega gradu.

Preberite več
Navodila za pot