Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Stolp Vinarium

Lendava

Razgledni stolp Vinarium Lendava v vseh letnih časih omogoča prekrasen 360° pogled na barvito pokrajino okoliških vinogradov vinorodnega podokoliša Lendavske gorice in porečja reke Mure vse do ravnic in gričev Slovenije, Madžarske, Hrvaške in Avstrije.

Razgledni stolp Vinarium se nahaja v Lendavskih goricah in je visok 53,5m. Svoja vrata je za obiskovalci odprl 2. Septembra 2015. Na najvišjo razgledno točko, ki je hkrati ena izmed najboljših foto lokacij na vinsko turistični cesti lendavske gorice se lahko odpravite z dvigalom ali po spiralasto oblikovanim stopnišču (240 stopnic).

Pred stolpom in v pritličju samega objekta se lahko okrepčate s pristnimi domačimi kulinaričnimi dobrotami in poskusite lokalna vina. Razgledni stolp vinarium Lendava je odlična začetna točka za raziskovanje vinsko turistične ceste Lendavske gorice. V kolikor bi želeli podaljšat vaš obisk vinsko turistične cesta Lendavske gorice na dva ali več dni lahko prenočite v eni izmed zidanic, ki je del razpršenega Hotela Vinarium.

Preberite več
Navodila za pot