Iščeš proste nastanitve? Izberi datum spodaj in preveri razpoložljivost in cene.
Datum prihoda
Datum odhoda
Gostje
Otroci

Velika korita Soče

Bovec

V osrčju slikovite Soške doline v Sloveniji se razprostirajo Velika korita Soče, eden izmed najbolj spektakularnih naravnih pojavov v tej regiji. Kot del naravnega rezervata Triglavski narodni park, ta čudovita naravna atrakcija privablja obiskovalce iz vsega sveta, ki želijo doživeti osupljivo lepoto gorske reke Soče.

Velika korita Soče so nastala zaradi dolgoletnega delovanja reke Soče, ki je s svojim močnim tokom izoblikovala slikovit kanjon. S svojo izjemno globino in strmimi skalnatimi stenami ponujajo nepozabno doživetje za vse ljubitelje narave in pustolovščin.

Za tiste, ki si želijo doživeti lepoto Velikih korit Soče na drugačen način, je na voljo virtualni sprehod na spletni strani Slovenia360.si. Tam lahko obiskovalci uživajo v osupljivih razgledih na to naravno čudo, ne da bi zapustili udobje svojega doma. Virtualni sprehod ponuja edinstveno priložnost za poglobljeno raziskovanje Velikih korit Soče in spoznavanje vseh njihovih skritih kotičkov.

Poleg čudovitih razgledov na reko Sočo, Velika korita Soče ponujajo tudi številne možnosti za aktivnosti v naravi. Reka Soča je raj za ljubitelje vodnih športov, kot so rafting, kajak, in kanjoning. Poleg tega pa so v bližini tudi številne pohodniške poti in kolesarske steze, ki omogočajo raziskovanje te čudovite pokrajine.

Velika korita Soče so nedvomno ena izmed najlepših naravnih biserov Slovenije. Njihova mogočnost, lepota in raznolikost privabljajo obiskovalce vseh starosti in iz vseh delov sveta. Zato ne odlašajte, ampak se odpravite na potovanje odkrivanja in doživite čarobnost Velikih korit Soče v vsej njihovi veličini.

Preberite več
Navodila za pot